Heeft Rienk spijt dat hij in Utopia gebleven is nu de finale begonnen is?

Heeft Rienk spijt dat hij in Utopia gebleven is nu de finale begonnen is?

In de middag loopt Madilia met twee kopjes thee naar buiten. Ze zoekt Rienk op in de kas, waar hij op dat moment nog in zijn slaapzak ligt. Goedemorgen roept ze hem wakker. Rienk steekt zijn hoofd uit zijn slaapzak en de twee besluiten samen een kop thee te drinken in de buitenlucht. Madilia is benieuwd hoe het met hem gaat, zeker nu de grote finale is begonnen. Hoe vind je het tot nu toe vraagt ze hem. Rienk antwoordt dat hij al het gedoe rondom de stemrondes wel had verwacht, daarom zei hij in eerste instantie dat hij wilde vertrekken zodra de finale was begonnen. Toch is hij blij dat hij gebleven is en denkt een positief steentje bij te kunnen dragen. Hij heeft het gevoel dat men er niet zo heel veel mee bezig is. De sfeer is ten opzichte van de eerste stemronde, al stukken beter. Er is niet meer die achterdochtigheid en paranoia de hele tijd eindigt hij opgelucht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 04:39

    En dat is heel erg hoe het nu afloopt met Utopia, bedenk even dat er een kindje in Nederland Utopia heet dit dit echt niet goed om Utopia op deze manier te laten aflopen

  2. chagija at 04:35

    Ja Rienk dat komt heftig aan om te zien dat als het om winnen gaat er in één keer geen aardige mensen zijn maar roofdieren die elkaar verscheuren als het moet De kijkers thuis vinden het ook afschuwelijk om te zien en te horen Alles aan mooie herinneringen word zo weggevaagd helaas en dat is erg voor Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *