Linda en Ivan hebben hun onenigheid uitgesproken

Linda en Ivan hebben hun onenigheid uitgesproken

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. En op de vide hebben Linda en Madilia een gesprek over Ivan. Linda vertelt aan Madilia dat ze vannacht een goed gesprek heeft gehad met Ivan. De twee hadden de afgelopen dagen wat woordenwisselingen gehad. Madilia vraagt vervolgens of Linda hem duidelijk heeft gemaakt waarom ze zo boos was. Ja, ja knikt ze tevreden. En voegt eraan toe dat ze duidelijk heeft gemaakt dat ze het gevoel heeft dat Ivan haar expres aan het prikken was. Daar is ze niet van gediend. Ivan ontkende dit echter. En toen zei ik ook misschien dat het me ook wel meer prikkelt als jij het zegt, omdat je belangrijk voor me bent. Linda vond het gesprek erg fijn en is blij dat het weer uit de lucht is. Toen ik wegging, zei ik kom hier, dwaas gaat ze verder. Je bent zelf een dwaas, antwoordde Ivan, waarop Linda zei nou ja, soort zoekt soort.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 15:06

    Hoezo uitgesproken dit hadden ze allang afgesproken op de vilde voor de nominaties voor aankomende maandag ,dat de andere het niet door hadden,als ze met ze drieën een font vormen. Dus IVAN is gewoon net zo vals als die andere twee de boven.

  2. Kaatje at 12:56

    Tja, Ivan heeft haar zoals hij wil. Nederigheid, niet tegenspreken, alles voor hem doen. Cultuur dingetje. Vooral onderdanig zijn. En ze doet het nog ook bij die griezel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *