Ivan vindt Rienk veranderd en een verward persoon

Ivan vindt Rienk veranderd en een verward persoon

Ivan heeft sinds de komst van Rienk best wat onenigheid met hem gehad. Linda zit afgelopen nacht samen met Ivan op zijn bed om Rienk te bespreken. Linda vertelt dat ze niks met Rienk bespreekt wat betreft de nominaties. Ze vindt dat hij als gast hier niks mee te maken heeft. Ivan merkt wel op dat Rienk zich inmiddels wel afzijdig houdt als het gaat om de grote finale. En voegt eraan toe dat hij Rienk zal verzoeken om te vertrekken uit Utopia als hij zich er weer mee gaat bemoeien. Jullie hebben echt lelijke dingen tegen elkaar gezegd reageert Linda daarop. Maar wel mooi om te zien dat jullie daarna weer ok zijn. Ivan knikt en zegt dat Rienk is veranderd. Ik zie een verward persoon die niet weet waar hij voor staat. Hoe scherp hij ook denkt te zijn met wat hij ziet, hij slaat de spijker volledig mis. Ben jij het met Ivan eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *