Hoe verliep de live in de loods van 23 maart?

Hoe verliep de live in de loods van 23 maart?

Gisteren zijn de bewoners heel de dag bezig geweest om live in de loods voor te bereiden. Dit verliep niet geheel vlekkeloos maar afgelopen avond ging het evenement dan toch van start. De loods is versierd met slingers en balonnen, het ziet er piekfijn uit. Als het dan zo ver is loopt er in de avond een massa mensen het Utopia terrein op. De loods vult zich, de bewoners nemen hun plek in en de band Baby Blue betreed het podium. Tijd voor een feestje, tijd voor live muziek. Het was ook nog redelijk druk. De avond is gezellig verlopen, nu maar hopen dat het ook iets heeft opgeleverd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *