Madilia, Linda en Ivan werken stiekem aan een complot voor de naderende nominatie

Madilia, Linda en Ivan werken stiekem aan een complot voor de naderende nominatie

Aan het begin van de week heeft Ivan aan Madilia en Linda gevraagd of ze afstand van hem willen nemen. Ivan wil namelijk niet dat zijn mede bewoners stemmen krijgen omdat ze zo dichtbij hem staan. Hier stemde Linda en Madilia mee in, ook zodat ze met z’n drieën een minder sterk front lijken tegenover de andere bewoners. Het plan lijkt goed te werken, want Madilia en Linda hebben afgelopen dagen al een aantal botsingen met Ivan gehad. Hoort dit dan bij hun plan om afstand te creëren? Op de vide vertelt Madilia dat ze druk bezig is om op een subtiele manier bij de andere bewoners te droppen dat zij en Linda niet meer zo goed zijn met Ivan. Anders worden we als gevaar gezien zegt ze met een serieuze blik. Zal dit complot werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *