Romy lucht haar hart bij Madilia over de tweeling, ze is blij dat de spanning weg is

Romy lucht haar hart bij Madilia over de tweeling, ze is blij dat de spanning weg is

Romy heeft een gesprek gehad met Demi en Fay en haar frustraties besproken. Wat later zit Romy met Madilia op de vide en bespreekt ze het gesprek van net. Volgens Romy was het een erg goed gesprek, iets wat echt nodig was. Er was zo’n grote spanning voegt ze eraan toe. Al eerder spraken de tweeling Romy aan op haar afstandelijke gedrag. Romy vindt echter dat zij ook geen toenadering tot haar zoeken. Het moet wel van twee kanten komen reageert Madilia vervolgens. Romy gaat verder dat Demi en Fay heel anders in het spel staan. Demi en Fay stemmen de grootste concurrentie als eerste weg, iets waar Romy het niet mee eens is. Dit is misschien de grootste reden waarom er wat afstand is ontstaan denkt ze. Ik ben echt wel gek op die meiden maar voor nu in het spel is het wel anders.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *