X

Linda maakt zich zorgen om de nominaties en heeft er zelfs wakker van gelegen

De nominaties staan weer voor de deur en de bewoners speculeren er weer op los. Ik denk dat ze mij erop gaan zetten laat Linda aan Madilia weten. Ze maakt zich zorgen en heeft het gevoel dat Mehmet Chipp boven haar zal verkiezen. Ik heb er vannacht wakker van gelegen vervolgd ze met een zucht. Madilia lijkt dit minder te geloven maar moet wel toegeven dat Mehmet een klik heeft met hem. Je mag echt niet weg voegt ze er jammerend aan toe. Houd daar maar rekening mee antwoordt Linda droog. Madilia merkt op dat ze dan maar even met Ivan moeten praten om naar zijn plan te vragen. Linda legt uit dat het echt zal liggen aan degene die samen met haar in de gevarenzone zal komen. Zal Linda gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Reacties (6)

  • Mehmet doet toch al alleen de boekhouding ?
    Chip heeft zijn eigen ( corrupte) boekhouding

  • goed zo bitch lekker wakker liggen en eruit its party time weet je ook wat je andere aandoet met je theekransjes over andere

  • Zou gaaf zijn Linda weg, kan Ivan toch de boekhouding doen die weet toch alles beter.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings