Linda maakt zich zorgen om de nominaties en heeft er zelfs wakker van gelegen

Linda maakt zich zorgen om de nominaties en heeft er zelfs wakker van gelegen

De nominaties staan weer voor de deur en de bewoners speculeren er weer op los. Ik denk dat ze mij erop gaan zetten laat Linda aan Madilia weten. Ze maakt zich zorgen en heeft het gevoel dat Mehmet Chipp boven haar zal verkiezen. Ik heb er vannacht wakker van gelegen vervolgd ze met een zucht. Madilia lijkt dit minder te geloven maar moet wel toegeven dat Mehmet een klik heeft met hem. Je mag echt niet weg voegt ze er jammerend aan toe. Houd daar maar rekening mee antwoordt Linda droog. Madilia merkt op dat ze dan maar even met Ivan moeten praten om naar zijn plan te vragen. Linda legt uit dat het echt zal liggen aan degene die samen met haar in de gevarenzone zal komen. Zal Linda gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. chagija at 23:37

    goed zo bitch lekker wakker liggen en eruit its party time weet je ook wat je andere aandoet met je theekransjes over andere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *