Romy waarschuwt Bas voor de drieling

Romy waarschuwt Bas voor de drieling

Romy heeft met de tweeling gepraat, aangezien ze afgelopen avond te horen had gekregen dat de tweeling morgen Cemal wil nomineren. Demi en Fay hebben dit ontkracht en Romy gelooft haar mede bewoners. Romy wil dit ook graag met Bas bespreken, omdat ze hem vertrouwt. Ze brengt dan ook verslag uit aan Bas die haar verhaal aanhoort. Bas had al aangeven bij Romy dat het hem niet logisch leek als Cemal genomineerd zou worden en het lijkt erop dat Romy hem begint te geloven. Ik denk dat je gelijk hebt laat ze stellig aan hem weten. Ik weet het ook niet antwoordt Bas kortaf. Romy vertelt verder terwijl Bas haar aanhoort. En probeert Bas uit te leggen dat hij moet uitkijken voor de drieling, want zij willen in de finale komen. Maar of Bas ook met dit advies gaat doen is vraag twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *