Demi en Fay beloven Romy niet op Cemal te stemmen

Demi en Fay beloven Romy niet op Cemal te stemmen

Afgelopen avond heeft Romy gehoord van bezoekers dat Fay, Demi en Chipp erover zitten te denken Cemal eruit te stemmen. Romy was hiervan in de war en boos op de drieling. Demi en Fay hebben vandaag te horen gekregen dat Romy verdrietig is en gaan naar haar toe. Demi en Fay nemen Romy apart in haar caravan en beginnen het gesprek, Romy, ik vind het echt erg maar we gaan echt niet op Cemal stemmen. Fay geeft aan emotioneel te worden van de roddels en zweert dat zij niet op Cemal gaat stemmen morgen. Romy omarmt Fay en begint vervolgens te huilen. Ik vind het gewoon echt niet meer leuk, ik weet niet meer wie ik moet geloven voegt ze er emotioneel aan toe. Demi en Fay snappen Romy en luisteren haar verhaal aan. Uiteindelijk belooft de tweeling niet te stemmen op Cemal en knuffelen zij elkaar. Maar op wie gaan Demi en Fay dan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 14:59

    Ik hoop dat de twins samen met Chipp vol op Linda gaan, weg met die chagrijnige muts. Zou een stuk aangenamer worden als die eruit zal worden gestemd dinsdag. Maar ja eerst maar nomineren. Ben benieuwd wat er morgen zal gaan gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *