Cemal reageert nuchter als hij van Romy hoort dat de tweeling niet op hem stemt

Cemal reageert nuchter als hij van Romy hoort dat de tweeling niet op hem stemt

Demi en Fay hebben een gesprek gehad met Romy. Dit omdat Romy zich zorgen maakte dat Cemal eruit gestemd zal worden morgen. Afgelopen avond heeft ze van bezoekers opgevangen dat de tweeling en Chipp mogelijk op Cemal willen stemmen. Demi en Fay hebben vandaag aan Romy beloofd dit niet te doen en dit wil Romy dan ook snel vertellen aan Cemal. Romy brengt verslag uit aan Cemal dat de tweeling heeft beloofd niet te stemmen op Cemal. Ik heb Fay goed in haar ogen gekeken en gevraagd of zij het echt meent vertelt ze overtuigend. Cemal reageert nuchter op dit nieuws. Oké,cool zegt hij. Nadat Romy haar verhaal heeft gedaan geeft Cemal haar en kus en gaat hij verder met zijn bezigheden. Je bent een toppertje benadrukt hij. Zal Cemal morgen nog stemmen krijgen en bij de genomineerden horen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *