René denkt dat hij bij de genomineerden hoort

René denkt dat hij bij de genomineerden hoort

Morgen is de tweede nominatieronde en daarom wordt er alweer flink gespeculeerd bij de bewoners. René en Bas hebben opgevangen dat Chipp wil stemmen op Cemal maar beide mannen denken dat dit niet gaat gebeuren. Ik wil gewoon met de leukste mensen overblijven zegt René overtuigend tegen Bas. En wil dan ook vol gaan stemmen op Linda. Dit omdat hij haar vaak hoort roddelen. Ik ben niet gek, ik hoor ook gesprekken als ik onder de douche sta voegt hij eraan toe. Ook Bas geeft aan Linda soms stiekem te vinden en ziet haar vaker roddelen. René heeft het idee dat hij genomineerd zal worden, samen met Linda. Maar dat heb ik ervoor over benadrukt hij. Zal René gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *