Romy is woedend op de tweeling, zij willen met Chipp op Cemal stemmen tijdens de nominaties

Romy is woedend op de tweeling, zij willen met Chipp op Cemal stemmen tijdens de nominaties

Tijdens de afterparty van de bokswedstrijd heeft Cemal gehoord dat het team van Chipp hem eruit wil stemmen. Dit vertelt hij aan Romy, die absoluut niet blij is met dit nieuws. Dus Demi en Fay ook vraagt ze boos. Ja antwoordt Cemal. Boos loopt Romy de tent uit, weg bij het feest. Cemal en Romy nemen plaats in de caravan waar Romy haar woede de vrije loop laat. Ze kan het niet geloven dat juist haar vrienden Cemal eruit willen stemmen. Weet dat ik altijd achter je sta benadrukt Romy. En we gaan samenwerken gaat ze verder. Cemal legt vervolgens uit dat hij zich erg rot voelt. Je gaat niet naar huis schat, daar zorg ik voor probeert Romy hem gerust te stellen. De twee spreken dan ook meteen dat ze nodige maatregelen gaan nemen. Een van die drie gaat stemmen krijgen van mij gaat Romy boos verder. Al haar principes om niet op haar vrienden te stemmen gooit Romy bij deze overboord. De twee geven elkaar een kus en besluiten een leger om zich heen te verzamelen. Het komt goed verzekert Romy. Cemal vraagt voor de zekerheid wel om normaal te blijven doen tegen de drieling. Fake it until you make it benadrukt hij. Romy besluti daarna richting de loods te gaan maar al snel wordt het haar te veel. Ik ben zo kwaad roept ze uit terwijl haar stem begint te trillen. Niet veel later wordt ze emotioneel. Niemand komt aan jou zegt ze tegen Cemal. Cemal geeft haar vervolgens een knuffel en fluistert dat het allemaal wel goed komt. Dit lijkt Romy gerust te stellen maar toch is ze nog steeds heel erg kwaad en de twee besluiten dat ze samen alles gaan doen om zo ver mogelijk te komen. Ik ben hun grootste concurrent merkt Cemal op. Het is hun goed recht sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. hennie at 11:33

    ka vind ik ook en bas gelijk mee samen bij telefooncel zegt chipp stemmen op cemal word bas gevraagt weet jii ervan zegt leugenaar nee dus die trouwe kijkers liegen heb chipp zelf horen zeggen en bas met zijn boekje die niemand mag zien dan ben je buiten ook een leugenaar togh hij wl winnen zegt tegen ivan geldwolf hij is de grooste geldwolf die ook nog niks uitcreet alleen met kubus soelen noemt zich volwassen man die gaat troywen pff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *