Ivan vindt dat zijn gevecht beter kon maar is blij met zijn overwinning

Ivan vindt dat zijn gevecht beter kon maar is blij met zijn overwinning

Na zijn winst loopt Ivan met de beker terug naar het huisje van René. Sascha en Joey, de trainers zijn bij hem. Alfa Utopiaan leest Ivan de tekst op de beker door. Zijn trainers zijn ontzettend trots op hem. Je hebt het netjes gedaan en je hebt goed geluisterd zegt Sascha. Het kon beter antwoordt Ivan maar toch is hij erg blij met zijn winst.

Ook Ruud trekt zich terug. In het penthouse kijkt hij met Emil en Billy terug op het gevecht. Ruud staart wat voor zich uit en Emil merkt op dat hij morgen wel wat pijn zal hebben. Billy kijkt bezorgd naar het gezicht van Ruud. En Ruud vertelt vervolgens waar het volgens hem fout ging. Ik wist niet wat ik moest doen zucht hij. Maar je hebt het f*cking goed gedaan reageert Emil. Hier sluit Billy zich helemaal bij aan. Ik vond het wel een vette ervaring gaat Ruud verder. En heeft het idee dat hij veel energie was verloren door de spanning. Toch besluit Ruud dat hij het niet erg vindt om te verliezen. Ik vind het gewoon knap van je antwoordt Billy. De drie analyseren het gevecht nog even waarna ze besluiten te gaan genieten van het feest.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *