Ruud en Ivan gaan het gevecht met elkaar aan

Ruud en Ivan gaan het gevecht met elkaar aan

Tijd voor het gevecht van de avond! Ruud en Ivan worden door Emil aangekondigd en nemen allebei plaats in de hoek van de ring. Dit is het moment waar de mannen lang op hebben gewacht en voor hebben getraind. Als het signaal wordt gegeven is de wedstrijd begonnen. De twee draaien wat om elkaar heen maar al gauw worden de eerste klappen uitgedeeld. Beide mannen worden door hun coaches en door het publiek aangemoedigd. Er hangt een goede sfeer en heen en weer worden er rake klappen uitgedeeld. Na de eerste ronde hijgen de mannen uit in hun eigen hoek en krijgen ze tips. Dan is het tijd voor de tweede ronde. Ook nu worden er weer volop klappen uitgedeeld en ook in de derde ronde gaat het er hard aan toe. Na de derde ronde klinkt de bel. Het is het einde van de wedstrijd. De mannen gevel elkaar een stevige knuffel en een kus. Nadat Ivan en Ruud in hun eigen hoek zijn bijgekomen is het tijd om de winnaar bekend te maken… Het was een zwaar en spannend gevecht maar uiteindelijk kan er maar een de beste zijn en dit is niemand minder dan, Ivan. Met een groot applaus wordt Ivan gefeliciteerd en ook Ruud stelt zich sportief op en feliciteert zijn maatje.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *