Ivan en Ruud worden vlak voor hun gevecht nog geïnterviewd

Ivan en Ruud worden vlak voor hun gevecht nog geïnterviewd

Vlak voor het gevecht tussen Ruud en Ivan wordt Ruud nog geïnterviewd door Shownieuws. Op de vraag of Ruud klaar is voor vanavond vertelt Ruud dat hij er meer dan klaar voor is. Ik zit helemaal in mijn focus gaat hij verder. Op de vraag hoe Ruud Ivan gaat verslaan zegt hij dat hij het in de eerste ronde rustig aan zal gaan doen. In de tweede ronde een paar tikkies uitdelen en in de derde ronde ga ik helemaal los. Ondanks dat Ruud en Ivan het normaal erg goed kunnen vinden met elkaar is daar nu niks van terug te zien. Ik voel weinig vriendschap nu sluit Ruud het gesprek af.

Niet veel later is Ivan aan de beurt. En vertelt dat hij heel veel zin heeft in deze wedstrijd en er hard voor heeft getraind. Op de vraag hoe hij zijn kansen inschat zegt Ivan dat hij van plan is om met Ruud te gaan spelen. De mensen krijgen een show en ik ga mijn ding doen voegt hij eraan toe. Op de vraag of Ivan Ruud al heeft gezien vertelt Ivan dat dit zo is. Ik heb medelijden met hem want hij is bang lacht hij. Dan wil ik hem eigenlijk knuffelen eindigt hij.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *