Beau en Romy praten na over hun gevecht en zijn tevreden over de uitslag

Beau en Romy praten na over hun gevecht en zijn tevreden over de uitslag

Romy en Beau hebben het zojuist worstelend tegen elkaar opgenomen in de ring. De twee kwamen allebei als winnaar uit de wedstrijd toen er werd besloten dat het een gelijkspel was. Na het gevecht keren ze terug naar de loods. Ik sta helemaal te trillen roept Romy. Ze is dolenthousiast en verbaasd over haar eigen kwaliteiten. Enthousiast vertelt ze aan Ruud wat haar tactiek was. Ik zorgde ervoor dat zij uitgeput raakte en dan pakte ik d’r voegt ze eraan toe. Als Romy en Beau elkaar weer zien geven de twee elkaar een knuffel. Ik ben zo trots op je zegt Beau die ook onder de indruk is van Romy haar kwaliteiten. Ik heb je pijn gedaan he? vraagt Romy vervolgens. En voelt zich hier enigszins schuldig over maar volgens Beau is dit niet nodig. Ik ben blij met een gelijk spel gaat Romy verder en hier sluit Beau zich volledig bij aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *