Beau en Romy nemen het tegen elkaar op tijdens een worstelgevecht

Beau en Romy nemen het tegen elkaar op tijdens een worstelgevecht

Als alle bezoekers in de tent hebben plaatsgenomen, kan de Fight Night beginnen. De avond wordt geopend met een dansact. Terwijl de swingende muziek door de tent dreunt komen er vier dansers de ring in lopen die een spetterende dansoptreden uitvoeren. Na de dansact komt Emil de ring in lopen. Hij neemt het woord en heet het publiek hartelijk welkom. Daarna legt hij uit wat vanavond de bedoeling is en wat de regels zijn. Vanavond wordt in deze ring de strijd gehouden tussen Ivan en Ruud zegt hij enthousiast. Het publiek joelt. Naast deze bokswedstrijd, zullen Beau en Romy ook een sexy worstelwedstrijd houden en zullen er boksers van de Nederlandse boksbond gevechten houden. Dan is het tijd voor het eerste gevecht en de eerste boksers van de Nederlandse boksbond worden aangekondigd. Het boksgala kan beginnen!

Beau en Romy nemen het als eerste tegen elkaar op. De twee hebben los van elkaar zich voorbereid met hun coaches Chipp en Bas. Daar gaan we Beau schreeuwt Chipp hard. Gehuld in haar pakje loopt Beau vervolgens samen met haar coach naar de tent. Ook Romy loopt richting de tent. Als de twee dames beiden binnen zijn, kunnen ze worden aangekondigd. Emil nodigt de twee sexy worstelaars uit in de ring. Dames en heren, geef ze een daverend applaus begint hij. Op een spectaculair muziekje komt als Beau eerst aangelopen, begeleidt door haar coach Chipp. Ze neemt plaats in de blauwe hoek. Dan wordt Romy aangekondigd en onder luid applaus loopt ook zij naar de ring, samen met Bas. Ze neemt plaats in de rode hoek. Emil zal de scheidsrechter zijn en de dames moeten drie rondes worstelen. Degene die twee rondes wint is de winnaar van de wedstrijd. Daarna begint de wedstrijd en de dames vliegen naar elkaar toe. De eerste ronde is gelijk spel. De tweede ronde wordt gewonnen door Romy en de derde ronde door Beau. Uiteindelijk besluit scheidsrechter Emil dat het gelijkspel is en de dames allebei winnaressen zijn. Nu is het wachten op Ruud en Ivan die het gevecht spoedig aan zullen gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *