Het boksgala begint bijna!

Het boksgala begint bijna!

Het boksgala in Utopia begint bijna! Ruud heeft zich met Emil teruggetrokken in het penthouse. Emil bereidt Ruud voor en geeft hem een peptalk. Zoek je boosheid op. Focus. zegt hij serieus. Om Ruud extra boos te maken, geeft zijn coach hem een paar klappen in het gezicht. Jij bent Utopiaan vanaf dag één, jij bent de man hier voegt Emil er verder aan toe. Ondertussen is Ivan met zijn coaches bezig in de gym. Voor de laatste keer spart hij met zijn trainer. Ook hij krijgt te horen dat hij zich moet focussen en op welke punten hij moet letten. Hij is zenuwachtig en jij hebt gezonde spanning vervolgd hij aanmoedigend. Dan wordt Ivan ruw verstoord tijdens zijn training, door tegenstander Ruud. Je hebt wel lef om hier binnen te komen zegt Ivan meteen. Ruud kijkt Ivan dreigend in de ogen en besluit dan weer weg te gaan.

Niet alleen Ruud en Ivan zullen het tegen elkaar opnemen. Ook Romy en Beau stappen als tegenstanders in de boksring. De twee dames zullen elkaar worstelend proberen te verslaan. Voor het evenement echt begint neemt Emil ook hen apart. En legt de regels van het worstelen uit. Niet bij de keel pakken legt hij uit. En probeer het beheerst te doen gaat hij verder. Romy en Beau luisteren aandachtig van naar de laatste tips van Emil. Na deze bemoedigende woorden zijn de meiden er helemaal klaar voor. Tijd om te beginnen! Uiteraard komen we zo terug op het boksgala met een nieuw verslag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *