Bas doet er alles aan zodat Romy kan winnen tijdens de worstelwedstrijd

Bas doet er alles aan zodat Romy kan winnen tijdens de worstelwedstrijd

Vanavond staan ook Romy en Beau in de ring. De twee zullen namelijk een sexy worstelwedstrijd in de ring houden. Romy is bloednerveus en heeft het gevoel dat Beau van haar gaat winnen. Haar coach Bas besluit haar daarom nog een extra handje te helpen. Waar is babyolie vraagt hij aan haar. Het lijkt hem een goed idee om Romy extra glad te maken, zodat Beau minder grip krijgt. Samen gaan ze stiekem op zoek naar olie maar in de badkamer kunnen ze niets vinden. Daarom sluipen ze naar de vide, waar Madilia zich aan het opmaken is. Wie wil je dat er gaat winnen vraagt Bas aan haar. Als Madilia antwoordt dat ze aan Romy haar kant staat, wordt het olie plan aan haar toevertrouwt. Madilia overhandigt een verzorgingsflesje waar olie in zit aan Bas en Romy. Tevreden rennen de twee weer naar beneden, met het flesje olie verstopt in Romy haar zak. Zal Romy op deze manier van Beau kunnen winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *