Oud Utopia bewoners Ruud en Emil zijn in Utopia gearriveerd voor de bokswedstrijd

Oud Utopia bewoners Ruud en Emil zijn in Utopia gearriveerd voor de bokswedstrijd

Ruud en Emil zijn ook al in Utopia gearriveerd. Ze worden hartelijk ontvangen door de andere bewoners en Ruud maakt meteen duidelijk wat hij van plan is met Ivan. Hij gaat een pak rammel krijgen zegt hij zelfverzekerd tegen Rienk. Emil roept de groep bij elkaar om ze voor te spreken. Hij gaat op de tafel staan en neemt dan het woord. Het is zover, de avond waar we allemaal zo lang op hebben gewacht begint hij. En laat verder weten dat hij en Ruud in het penthouse gaan zitten en dat ze hierbij niet gestoord willen worden. Emil zal ervoor zorgen dat Ruud klaargestoomd wordt voor de wedstrijd. Ivan mag in de gym zitten om zich daar voor te bereiden. Emil presenteert de avond, is de scheidsrechter tijdens de worstel en bokswedstrijd maar is vooral ook de coach van Ruud. Ik weet dat we elkaar al lang kennen, maar het gaat hard tegen hard zegt Emil dreigend tegen Ivan. Met deze woorden sluit hij zijn praatje onder applaus van de groep af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *