Linda en Madilia hebben kritiek op Bas, hij doet amper iets

Linda en Madilia hebben kritiek op Bas, hij doet amper iets

Linda en Madilia zijn druk bezig met eten en drinken maken voor Ivan. Ondertussen praten de twee over mede bewoners die nietsdoen. Net als Baldr, valt het hen op dat Bas weinig doet. Madilia merkt op dat het haar verbaasd, aangezien dit ook het geval was vlak voordat hij Utopia verliet. Ze dacht dat dit kwam doordat hij op was maar nu hij terug is en hetzelfde gedrag vertoont, begrijpt ze er niets van. Wat haar nog meer verbaasd, is dat hij er zo makkelijk mee wegkomt. Hij komt overal mee weg reageert Linda instemmend. Volgens Madilia komt hij er waarschijnlijk mee weg omdat hij zich heeft aangesloten bij de groep bewoners die ook weinig doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *