De bewoners speculeren over het verloop van de bokswedstrijd tussen Ruud en Ivan

De bewoners speculeren over het verloop van de bokswedstrijd tussen Ruud en Ivan

De bokswedstrijd van Ruud en Ivan is het onderwerp van elk gesprek in Utopia. De bewoners speculeren dan ook al de hele dag door over wie er gaat winnen en hoe de wedstrijd zal verlopen. Je moet ook kunnen verliezen eigenlijk zegt Mehmet wijselijk tegen Demi en Fay. Fay knikt maar benadrukt dat Ivan en Ruud waarschijnlijk allebei geen goede verliezers zijn, aangezien ze de twee allebei alfamannetjes vindt.

In Le Luifel praten Baldr, Beau en Cemal ook over de wedstrijd. Beau maakt zich zorgen over Ivan, omdat hij nog te druk bezig is met de voorbereidingen. Volgens Beau heeft Ruud daarom een voordeel, aangezien hij zich vandaag buiten Utopia volledig kan focussen op de wedstrijd. Baldr stelt haar gerust en laat weten dat Ivan vanmiddag zich terug zal trekken. Hij en Cemal denken dat Ivan op techniek zal winnen maar geloven wel dat Ruud Ivan op het gebied van fitheid Ruud wint. Madilia laat even later aan Baldr en Beau weten dat ze erg benieuwd is maar Ivan als de winnaar ziet. Ik hoop niet dat het er zo hard aan toegaat dat er een traumahelikopter nodig is voegt ze er angstig aan toe.

Chipp gaat op zijn beurt nog een keer alle bewoners langs om te vragen hoe zij vandaag tegen de wedstrijd aan kijken. Bas denkt dat Ruud zal winnen en Ivan in de tweede ronde knock-out zal slaan. Juist omdat hun ego’s zo erg meespelen, gaat er iemand tegen de vlakte vervolgd hij. Hoe zal de wedstrijd eindigen? Over een paar uur weten we het!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Leny at 17:50

    Nou, ik hoop met Madilia mee dat er geen zwaargewonden vallen.
    Twee driftkoppen tegen elkaar; ik zie het met angst en beven tegemoet.

    • Ruud at 18:36

      Het wordt gewoon een poppenkast niemand gaat winnen of verliezen, straks komen gewoon twee bekende Nederlanders de ring in…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *