Baldr snapt niet dat er zoveel voor Bas wordt gedaan

Baldr snapt niet dat er zoveel voor Bas wordt gedaan

Baldr en Cemal staan in de luifel als Baldr plotseling begint over Bas. Hij begrijpt niet waarom er zoveel voor hem wordt gedaan. Andere mensen staan zijn eten te maken, zijn kleren te wassen en zijn shit te regelen zegt hij gefrustreerd. Ik denk what the f*ck man, wat is dit voegt hij eraan toe. Cemal reageert lachend dat Bas het nou eenmaal goed geregeld heeft. Maar Baldr kan er niet echt om lachen, hij kan het maar niet begrijpen. Anderen voor je karretje spannen en zelf geen f*ck doen zucht hij nog eens. Cemal neemt het nog eens op voor zijn mede bewoner Bas en merkt op dat hij veel heeft gebouwd in Utopia, maar volgens Baldr kan hij daar niet op blijven teren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 14:55

    Billy is wel degelijk een toevoeging voor utopia vanaf het begin tot nu toe
    En baldr zegt eindelijk wat goed over bas snap ook niet dat ze alles doen voor dat miezerig ventje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *