Ivan bedankt zijn fans na de bokswedstrijd

Ivan bedankt zijn fans na de bokswedstrijd

Ivan heeft het gevecht van Ruud gewonnen. Nadat dit bekend is gemaakt pakt hij de microfoon om zijn fans te bedanken. Ik wil iedereen bedanken voor het support, de liefde en het enthousiasme zegt hij hijgend. Sasha wil ik in het bijzonder bedanken. En ook Joey. Zonder jullie had ik het niet gekund gaat hij verder. Ook de mannen van de Nederlandse boksbond worden bedankt door Ivan. Als laatst krijgen de bewoners ook nog een groot bedankje van Ivan. Vervolgens vertelt hij wat er voor de rest van de avond op de planning staat. We gaan feesten met z’n allen roept hij uit. Ivan wordt nogmaals toegejuicht door het publiek. Dan kan het feest beginnen. DJ Brooklyn zal komen om de muziek te verzorgen en daarnaast is er nog een dans act. Kortom het beloofd een gezellige avond te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *