Ruud en Ivan vertellen de pers hoe ze de bokswedstrijd hebben ervaren

Ruud en Ivan vertellen de pers hoe ze de bokswedstrijd hebben ervaren

Na de bokswedstrijd worden Ivan en Ruud wederom geïnterviewd door Shownieuws. De mannen slaan de armen om elkaar heen. Broeder zeggen ze liefdevol tegen elkaar. Ruud vertelt vervolgens aan Shownieuws dat hij zich heeft verkeken op het gevecht. Het was zwaar en na de eerste ronde was ik al helemaal kapot legt hij uit. Ik dacht dat ik het beter zou doen gaat hij verder. En geeft Ivan daarna complimenten over zijn techniek. Ik ben nog lang niet goed genoeg. Ivan is de terechte winnaar benadrukt hij. Ik vond het een leuke partij en hij heeft me een paar goede tikken gegeven neemt Ivan het woord over. Maar hij heeft het duidelijk onderschat gaat hij verder. Ruud reageert hierop door te vertellen dat hij te weinig boks lessen heeft gehad. Maar ik heb niet van een loser verloren sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *