Romy spreekt haar walging bij Beau uit over diegene die op Cemal willen stemmen

Romy spreekt haar walging bij Beau uit over diegene die op Cemal willen stemmen

Romy wil haar frustratie over het nieuws dat Chipp, Demi en Fay op Cemal willen stemmen bij Beau uiten en daarom gaan de twee naar het huisje van Beau. Romy doet daar haar hele verhaal en spreekt haar walging uit over de bewoners die op haar vriend willen stemmen. Beau stelt Romy gerust en zegt dat Cemal waarschijnlijk helemaal niet in de gevarenzone komt. De twee praten nog even verder over wie ze wel en wie ze niet vertrouwen. Romy vertrouwt niemand meer maar Beau heeft nog vertrouwen in Chipp en Bas. Chipp kan je niet vertrouwen, die is alleen maar bezig met winnen reageert Romy stellig. En waarschuwt Beau en adviseert haar om niet meer met de mannen te praten. Ik ga er alles aan doen om het niet op de bank te laten komen vervolgd Romy met een zucht. Beau kan zich echter niet helemaal vinden in de woede van Romy. Ik kan het me niet voorstellen merkt ze op. Toch is het volgens Romy zo en ze weet het zeker. Demi, Chipp en Fay zijn voor haar nu tegenstanders. Het lijkt haar dan ook slim om binnenkort met andere bewoners te gaan samenwerken. Romy drukt Beau vervolgens nogmaals op het hart om háár en Cemal wel te vertrouwen. Laat je niet beïnvloeden door hun sluit ze af, doelend op de drieling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 12:01

    Volgens mijn wordt Cemal een beetje gebruikt om de verkiezing maandag wie er mag blijven en weg moet opgestookt om meer herrie in de tent te maken .En Romy tuint daar ooklekker in dus er komt herrie in de tent ze vertrouwt nu niemand meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *