Bas wordt voor een dag het slaafje van Chipp

Bas wordt voor een dag het slaafje van Chipp

Het is een goede dag voor Chipp. Een aantal dagen hebben hij en Bas namelijk een weddenschap gehouden over wie de bokswedstrijd ging winnen. Aangezien Bas koos voor Ruud, heeft hij verloren. Daarom zal hij aankomende woensdag alles moeten doen wat Chipp hem opdraagt tot grote vreugde van Chipp. Chipp probeert te bedenken waar hij allemaal zin in heeft woensdag. Woensdag zal ik om negen uur wel lekker een ontbijtje op bed willen zegt hij grijnzend. Bas knikt en merkt op dat dat te regelen valt. Komt helemaal goed voegt hij er sportief aan toe. Misschien wel een voetmassage doet Chipp er nog een schepje bovenop. Niet veel later komt Chipp lachend naar Billy en Romy toe. En vertelt hij dat Bas woensdag een oranje hesje aan moet en de hele dag achter hem aan moet lopen, omdat hij de weddenschap heeft verloren. Bas wordt zijn slaafje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *