Billy wil de groep tijdens de nominaties aanspreken op tactisch stemmen

Billy wil de groep tijdens de nominaties aanspreken op tactisch stemmen

Nadat Billy heeft laten weten aan Mehmet dat ze absoluut niet tactisch zal stemmen, vraagt Mehmet of zij weet wat er met Linda aan de hand is. Volgens Billy heeft Linda tijdens het boksgala vernomen dat er een complot is die het vide clubje een voor een wil elimineren. Linda is de eerste van het vide clubje die stemmen kan verwachten, wat kan resulteren in een eliminatie. Mehmet kijkt haar bedenkelijk aan. Ik denk dat ze dat gaat lukken waarschuwt Billy hem. Het hangt er wel vanaf wie er tegenover haar zal zitten voegt ze eraan toe. Volgens haar heeft Linda hier behoorlijk wakker van gelegen. En Billy wil morgen dan ook met een speech duidelijk maken dat je met tactisch stemmen geen waardige Utopiaan van de Eeuw zal worden. Zij hoopt dat de groep hierdoor wakker wordt geschud, ook al vreest ze voor haar eigen plek in Utopia. Is dit echt hoe we Utopia met elkaar afsluiten vraagt ze zich af. Wellicht komt haar speech dus wel te laat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *