Linda breekt als ze denkt over een mogelijk vertrek uit Utopia

Linda breekt als ze denkt over een mogelijk vertrek uit Utopia

Als Linda met Romy de koeien aan het verzorgen is, lucht ze haar hart. Ze heeft tijdens het boksgala van enkele bezoekers gehoord dat ze mogelijk enkele stemmen kan verwachten. Er is een plan om het vide clubje te elimineren. Hier heeft ze flink over liggen malen vertelt ze Romy. Ga je het spel spelen of niet? heeft ze zich veel afgevraagd. Volgens Linda heeft dit geen zin. Dat gaat je kop kosten gaat ze verder. Romy geeft aan dat het uiteindelijk toch niet leuk gaat worden. Je zal op vrienden moeten gaan stemmen voegt ze eraan toe. En spreekt uit dat ze het heel jammer vindt dat het Utopia avontuur bijna voorbij is. Op dat moment breekt Linda. Het is gek hoe zo’n plek als dit in je hart gaat zitten. Dat had ik niet verwacht van tevoren zegt ze snikkend. Romy staat op om haar een knuffel te geven. De twee halen vervolgens wat herinneringen op en kijken vol spanning uit naar de nominaties van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 10:06

    Ja Linda je weet nu hoe het voelt , je had zelf met Madilia toch ook afspraakjes gemaakt ?
    Van mij mag je eruit ik vind je een onvolwassen roddeltante. BAH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *