Ivan is bang dat René genomineerd wordt en gaat het gesprek hierover aan

Ivan is bang dat René genomineerd wordt en gaat het gesprek hierover aan

Afgelopen avond is er nog een hoop gebeurd. Zo ging Ivan het gesprek met René aan over de nominaties. Ivan is namelijk bang dat René genomineerd gaat worden. Hij is al een paar dagen ziek en Ivan is bang dat bewoners dit gaan zien als reden om hem eruit te stemmen. En bespreekt dit met René. Als ze op mij willen stemmen, stemmen ze toch lekker op mij reageert René terwijl hij ziek in bed ligt. Ivan probeert hem uit te leggen dat de bewoners redenen zoeken om bewoners eruit te stemmen. Ik ben lastig, krachtig en ziek zegt René overtuigend tegen Ivan. Dat zijn mooie redenen om op mij te stemmen voegt hij eraan toe. Toch geeft hij aan dat hij niet weg wil uit Utopia. Je krijgt mij niet weg hoor vervolgd hij stellig. Nadat Ivan hem heeft aangesproken geeft René aan toch bang te zijn om eruit gestemd te worden. Zal Ivan gelijk krijgen? We komen er vandaag achter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *