Cemal vindt dat Romy zich te veel laat beïnvloeden door anderen

Cemal vindt dat Romy zich te veel laat beïnvloeden door anderen

Afgelopen nacht hadden Romy en Cemal ruzie. Cemal heeft aangegeven tegen Romy dat zij zich laat beïnvloeden door anderen. Romy is het hier totaal niet mee eens en gaat er hard tegenin. Waarom zeg je dat soort bullsh*t tegen mij? zegt Romy boos tegen hem. Cemal vindt dat Romy juist degene is die onzin verkondigt aan hem. Na wat geschreeuw over en weer valt er een stilte tussen de twee. Ik laat niet zo tegen mij praten gaat Romy verder terwijl ze boos uit bed stapt. Cemal probeert rustig te blijven en zegt dat hij misschien de verkeerde woorden heeft gebruikt. Ik ben er klaar mee, ik weet nu weer hoe je over mij denkt gaat Romy geïrriteerd verder terwijl ze terug gaat liggen in bed. Ik snap niet wat je nog met mij doet snauwt ze verder. Maar Cemal lijkt zich weinig aan te trekken van de woorden van haar en probeert te gaan slapen. De twee vallen in slaap zonder nog enig woord tegen elkaar te zeggen. Na een nacht slapen worden de twee weer samen wakker. Sorry zegt Cemal terwijl hij naar Romy toe kruipt. Nee, ik ook sorry antwoordt Romy slaperig. De twee knuffelen samen en lijken het goed met elkaar te hebben gemaakt. Ik hou van jou hè? zegt Cemal tegen haar. De twee slapen samen nog even verder en staan daarna op voor een nieuwe dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *