Beau is boos door het geroddel achter haar rug om

Beau is boos door het geroddel achter haar rug om

Een nieuwe dag is weer aangebroken en deze is alweer begonnen met wat frustratie. Beau is namelijk boos…

Beau heeft vorige week Linda en Madilia aangesproken op hun gedrag richting haar. Ze heeft aangegeven het niet leuk te vinden dat de twee achter haar rug om roddelen over haar en bespreekt dit nu met Baldr. Ik vind het goed dat je het hebt gezegd zegt Baldr trotst op Beau. En voegt er aan toe dat hij helemaal achter haar staat en vindt het vervelend dat de twee dames zo roddelen.En voegt eraan toe dat Linda en Madilia nog meer geroddeld hebben over haar. Beau wordt geïrriteerd. Ze legt uit dat er een beeld van haar wordt neergezet door Linda en Madilia dat niet waar is. Het valt haar op dat de twee benadrukken hoeveel aandacht Beau van de mannelijke bewoners krijgt. Ten eerste ben ik er zelf niet bij en niemand trekt zijn bek open tegen mij gaat Beau geïrriteerd verder tegen Baldr. Ondertussen neemt Baldr een slok van zijn koffie en luistert hij de irritaties van Beau aan. Er wordt weer iets gecreëerd om mij heen waar ik niks van weet gaat Beau verder. Waardoor ik weer in een bepaald daglicht kom. Baldr geeft aan dat het hem ook opvalt dat er veel geroddeld wordt over Beau maar adviseert haar hier weinig van aan te trekken. Dit lijkt Beau niet echt te lukken maar toch probeert ze haar dag weer op te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. chagija at 12:13

    ja beau dat is tegenwoordig helaas utopia, geen respect meer voor elkaar en alles achter de rug om van linda en vriendin, geen hersens en heel erg gemeen en flauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *