Linda snapt niet waarom Beau boos is en haar negeert

Linda snapt niet waarom Beau boos is en haar negeert

Het gaat de laatste dagen niet zo lekker tussen Beau, Linda en Madilia. Dit omdat Beau heeft opgevangen dat Linda en Madilia over haar roddelen. Linda en Madilia hebben aangeven dat Beau veel aandacht vraagt van de mannelijke bewoners en dit hebben zij niet vertelt aan Beau. Beau zegt niks meer tegen mij, ze liep net weer straal voorbij mij zegt Linda geïrriteerd tegen Madilia terwijl zij zich opmaakt. Ik ga zo aan haar vragen wat er nu weer is, want ik word er gek van gaat ze verder. Linda denkt dat Beau roddels heeft gehoord tijdens het boksgala van bezoekers. Linda vindt dat Beau hier niet veel waarde aan moet hechten. Dit omdat zij dit ook niet doet. Madilia is het helemaal met haar mede bewoners eens en snapt Beau ook niet. Wordt waarschijnlijk wel weer vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. janine at 12:20

    schijnheil die Linda!! Wat een slechte vrouw! Bah alleen maar slechte vrouwen daar in Utopia. Ik heb met geen van allen iets…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *