Romy is boos door een opmerking van René, het is een flapdrol

Romy is boos door een opmerking van René, het is een flapdrol

Nog meer frustraties op deze nieuwe dag. Voordat de bv vergadering begint, vertelt Ivan aan de groep dat René niet aanwezig zal zijn omdat hij de bar in zijn eentje de bar aan het opruimen is. Omdat de overige drie hem hebben laten stikken voegt hij eraan toe. Doelend op Bas, Beau en Romy. De drie kijken hem verbaasd aan. Dat is een grap hoop ik?! vraagt Romy. En merkt op dat ze deze opmerking erg persoonlijk opvat en laat aan Ivan weten dat zij, Bas en Beau juist wel hun hulp hebben aangeboden maar René dit elke keer afwees. Dus ik hoop niet dat je die flapdrol daar gelooft vervolgd ze haar verhaal waarmee ze René bedoelt. Bas en Beau sluiten zich hier helemaal bij aan en Ivan lijkt te geloven wat Romy zegt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 20:16

    romy je bent een valse bitch laat dat achter rug om eens met billy los, ze heeft helemaal geen interesse meer in jou vals mormel ben je romy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *