De bv vergadering van 19 maart

De bv vergadering van 19 maart

De bv groep is weer bij elkaar gekomen om te vergaderen. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 19 maart terug.

Als eerste wordt het boksgala van afgelopen zaterdag geëvalueerd. Romy neem het woord en zegt dat het belangrijk is dat iedereen op zijn afgesproken werkplek blijft staan. Hoewel René niet bij de vergadering aanwezig is, begint ze toch over de drankvoorraad. En hamert er nog eens op dat het van belang is dat er genoeg drank wordt besteld. De bewoners zijn het hier allemaal mee eens en spreken af dat René de drankbestelling voortaan bij Romy laat checken.

De groep gaat verder over het volgende evenement de Live in de Loods. Ivan vindt dat het evenement niet genoeg gepromoot wordt en vraagt aan de groep of zij een leuk promotie idee hebben. De bewoners beginnen te sparren over verschillende ideeën. Mehmet geeft daarna een update van de financiën en op dit moment zit er 23.611 euro in de kas. Dan gaat het gesprek al snel over José haar zakgeld en Linda vertelt dat José haar zakgeld naar Utopia bv gaat. Zij en Madilia zijn druk bezig met het afmaken van schilderijen maar ze moet nog op een rijtje zetten welke bestellingen José vanuit huis gaat doen en welke zij en Madilia zullen afmaken. Volgens Ivan kan José niet haar bestellingen vanuit huis doen en moeten de klanten gewoon hun geld terug krijgen. Ik ga erachter aan vandaag antwoordt Linda. De groep praat nog even over wat kleine dingen en daarna sluit de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *