Beau confronteert Linda over roddels die rond gaan

Beau confronteert Linda over roddels die rond gaan

Beau liet eerder al aan Baldr weten dat ze klaar is met het geroddel van Linda en Madilia over haar. Linda voelt meteen dat Beau boos is en besluit daarom naar haar toe te stappen. Is er iets? vraagt ze aan haar. Beau laat weten dat ze heel erg teleurgesteld is. Linda kijkt verbaasd en Beau legt uit dat ze het vervelend vindt dat Linda het over haar en Emil heeft gehad gisteren. Dat is door heel veel mensen besproken antwoordt Linda. En vindt het vervelend dat zij niet de enige was die opmerkingen heeft gemaakt maar dit wel zo is overgebracht naar Beau. Maar Beau heeft geen oren naar deze uitleg. Ik snap niet waar die opmerkingen vandaan komen en het doet me echt pijn vervolgd ze. Daarbij merkt ze op dat ze niet op schoot heeft gezeten bij Emil, waar de opmerkingen over gingen. Wat heb ik jou misdaan, dat ik dit verdien op deze manier? vraagt Beau vervolgens. En benadrukt er klaar mee te zijn dat er constant opmerkingen worden gemaakt over haar met Ivan, Mehmet en Emil. Linda verdedigt zichzelf en legt uit dat zij nooit over deze onderwerpen begint. De twee besluiten later op de dag op een rustige manier verder te praten hierover.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:26

    Wat is het toch een verschrikkelijke bitch die Linda gewoon ontkennen dat zij die roddels verspreidt, samen met Madilia! Om te kotsen die twee, ik hoop echt dat Linda er morgen zal worden uitgestemd, dan hopelijk volgt Madilia volgende week. Echt een eng stel die twee. Ze denken we maken het goed en bieden onze excuses aan Beau aan dan zal ze niet op ons stemmen. Hoe dom ben je dat je dan denkt dat alles goed is, ze vergeten dat ze altijd! over )sowieso) Beau hebben geroddeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *