Linda doet verslag na de overdreven beschuldigingen en confrontatie

Linda doet verslag na de overdreven beschuldigingen en confrontatie

Terwijl Beau Linda confronteert met de opmerkingen over haar en Emil, luisteren Billy en Madilia stiekem mee vanaf de vide. De twee vinden dat Beau maar overdrijft. Ze gaat het projecteren op andere situaties, terwijl ze het zelf heeft gecreëerd zegt Billy, terwijl ze haar oren spitst om het gesprek goed te kunnen horen. Wat kunnen we eraan doen als je 24/7 met je schouder bloot loopt. We hebben er een paar grapjes over gemaakt, en dan? reageert Madilia geïrriteerd. En legt daarna aan Billy uit dat Beau haar en Linda al de hele ochtend negeert. Vandaar dat Linda Beau hierop aansprak maar blijkbaar heeft Beau dus veel frustratie tegenover Linda. Het zit haar hoog concludeert Madilia. Niet veel later doet Linda verslag bij Madilia. En herhaalt nog eens bij haar dat zij nooit de onderwerpen over Beau en mannen aansnijdt, zeker niet gisteren. Madilia en Linda hebben het gevoel dat de tweeling degenen zijn die aan Beau hebben laten weten dat zij over haar hebben gepraat. De twee weten dit echter niet zeker, in ieder geval zal Linda vanmiddag nog een keer hier met Beau over praten

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *