Baldr en Mehmet vinden dat Romy bespeeld wordt

Baldr en Mehmet vinden dat Romy bespeeld wordt

De nominaties zijn het gesprek van de dag. Ook Baldr en Mehmet bespreken de nominaties en Romy komt hierbij ter sprake. Baldr en Mehmet vinden dat zij zich te makkelijk laat manipuleren. Romy is zo’n gevoelsmens zegt Mehmet tegen zijn mede bewoner. Baldr is het hier helemaal mee eens en vindt dat Romy soms te veel wordt beïnvloed. Zij wordt ook bespeeld voegt hij eraan toe. En vindt ook dat ze het meest wordt bespeeld door zijn concurrent Billy en dat ze hierdoor vorige week op hem heeft gestemd. Zij is daar enorm vatbaar voor benadrukt hij doelend op Romy. Billy gaat anderen voor haar karretje spannen en dat is iets waar ik moeite mee heb. Mehmet snapt Baldr maar weet ook dat dit bij het spel hoort.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *