Bas vraagt zich af of Billy een spel aan het spelen is

Bas vraagt zich af of Billy een spel aan het spelen is

In het penthouse bespreken Bas en Billy de stemming. Bas vraagt zich af of Billy een spel aan het spelen is. Billy antwoordt dat hij dat straks tijdens de stemming te horen zal krijgen. Billy is namelijk van plan om een statement te maken tijdens de stemming. Ze heeft een speech geschreven en besluit deze met Bas te delen. De speech gaat over het feit dat Billy een Utopiaan is in hart en nieren en niet mee wil doen met vieze spelletjes. Dus je wil niet meer winnen vraagt Bas. Ik wil niet het spel spelen om te winnen. Ik wil winnen omdat ik Utopiaan ben antwoordt Billy plechtig. Wat zal de rest van deze speech vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *