Ivan en Mehmet willen het veel te dure koffiezetapparaat weg hebben uit Utopia

Ivan en Mehmet willen het veel te dure koffiezetapparaat weg hebben uit Utopia

De bewoners krijgen bezoek, er kom plotseling iemand het Utopia terrein oplopen. Het is een monteur die het koffiezetapparaat komt maken. De bewoners reageren allemaal verbaasd en niemand weet wat de monteur komt doen. Blijkbaar heeft René de monteur vorige week een mail gestuurd dat het koffiezetapparaat in Utopia gemaakt moet worden. René is echter nergens te bekennen en Ivan en Mehmet besluiten het heft in eigen hand te nemen. Ivan vraagt aan de monteur of hij het apparaat niet meteen mee kan nemen. Dan zeggen we bij deze de huur op voegt hij eraan toe. De monteur antwoordt dat er alsnog servicekosten betaald moeten worden, aangezien hij wel helemaal naar de mini samenleving is gekomen en het apparaat alsnog gemaakt moet worden. Even later brengen Mehmet en Ivan het nieuws van het koffiezetapparaat aan de andere bewoners. Er klinkt wat verontwaardiging, de groep is het er duidelijk niet mee eens. Bas legt uit dat het apparaat nodig is voor de markt en dat de servicekosten om het te laten maken, zo weer terug worden verdiend met twee markten. Mehmet en Ivan besluiten uiteindelijk weer terug naar de monteur te lopen om te vertellen dat hij toch gemaakt moet worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *