Beau praat de onenigheid met Linda en Madilia uit

Beau praat de onenigheid met Linda en Madilia uit

Beau, Linda en Madilia hebben sinds vorige week onenigheid met elkaar. Dit omdat Beau heeft gehoord dat de twee dames over haar roddelen. Linda en Beau zoeken elkaar op, omdat ze beiden een rotgevoel hebben hierover. Ik vind het wel fijn dat we even zitten Beau begint Linda tegen Beau. Dit is het laatste wat ik wil en legt uit dat ze geen ruzie wil met haar en dat dit niet haar bedoeling was. Het ligt bij mij en niet bij jou benadrukt Linda. Ik ben soms zo onhandig, dan flap ik het eruit zonder dat ik erover nadenk voegt ze eraan toe. Beau vindt het op haar beurt fijn dat Linda haar excuses aan heeft geboden. De twee gaan beiden met een goed gevoel uit elkaar.

Nu Beau en Linda het hebben uitgepraat, gaan Madilia en Beau ook het gesprek met elkaar aan. Beau legt aan Madilia uit dat het haar dwars zit dat Linda en zij over haar gepraat hebben. Madilia antwoordt dat ze gisteren inderdaad iets over haar en Emil heeft gepraat maar dat dit alleen maar ging over dat Emil Beau leuk vindt, iets positiefs dus. Dit vindt Beau inderdaad niet erg maar ze heeft ook te horen gekregen dat er negatieve dingen en dingen die niet waar zijn, zijn gezegd. En dat is ze echt zat. In de afgelopen twee weken zijn er vier verschillende situaties geweest waar ik toch negatief wordt neergezet vervolgd ze met een zucht. Dan legt Madilia uit dat Linda af en toe zomaar iets eruit floept, zonder er bij na te denken. En benadrukt nog eens dat de gesprekken over Beau en Emil positief bedoeld waren en Beau lijkt hier oké mee te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 16:17

    Ach Beau die 2 worden nooit eerlijk en hebben het echt niet voor het zeggen over andere mensen als het hun even niet uit komt die jaloerse mokkels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *