René en Linda zitten in de gevarenzone

René en Linda zitten in de gevarenzone

De bewoners verzamelen zich op de banken en de spanning is van hun gezicht af te lezen. Welke twee bewoners maken kans om morgen naar huis te gaan? Tijd voor de nominaties!

Linda neemt als eerste het woord en spreekt haar mede bewoners toe. Er is afgelopen week veel gebeurd begint ze. De regels zijn weer hetzelfde, elke bewoner mag drie stemmen weggeven aan de bewoner of de bewoners die het niet meer verdienen om Utopia te zijn. Daarna wenst ze iedereen succes.

Als eerste is Billy aan de beurt. Ze heeft een speech geschreven voor de groep. Ze pakt een blaadje en begint voor te lezen. Ik vind dat de Utopiaan van de eeuw iemand moet zijn die een hart heeft voor Utopia zegt ze. En wil Utopia afsluiten zoals zij het wil. Ik wil Utopiaan zijn en onttrek me uit het spel gaat ze verder. Ik stem dan ook vanuit gevoel, mijn drie stemmen gaan naar Baldr. Madilia is de volgende die haar stemmen verdeeld. Ik stem op degene waarmee ik vrij weinig heb zegt ze. En geeft drie stemmen aan René. Romy krijgt dan het woord. En laat weten dat ze zich ervan bewust is dat er een spel gaande is, maar ze heeft besloten dat ze in de finale wil zitten met degene die hard werken en het verdienen. Ze richt zich tot Baldr. Veel mensen weten dingen niet van jou begint ze. Cemal heeft haar laten inzien dat Baldr wel veel doet in Utopia maar dit niet door iedereen gezien wordt. Alsnog krijgt hij een stem van haar, omdat ze vorige week ook op hem heeft gestemd. Haar overige twee stemmen gaan naar René. F*ck die griep man, laat zien wie je bent. Kom uit je hut geeft ze als uitleg.

Dan is Linda aan de beurt. Ze legt uit dat ze stemt op degene waarbij ze een onderbuikgevoel heeft dat het niet goed zit. Ze geeft drie stemmen aan René. Demi is de volgende. Ik stem op degene waar ik het minst mee heb legt ze uit. Haar stemmen gaan naar Linda. Fay neemt het stokje over. Zij ziet Linda als een sterke concurrent en heeft voor de rest weinig met haar. Ook haar drie stemmen gaan dus naar Linda. Beau loopt vervolgens naar voren. Een stem is nog voor Billy maar ze moet toegeven dat ze Billy laatste tijd weinig bezig ziet met de wedstrijd. Haar overige twee stemmen zijn voor degenen die haar hebben teleurgesteld deze week. Madilia en Linda krijgen allebei één stem.

Chipp is de eerste van de mannen die zijn stemmen uitbrengt. Hij kiest voor een grote concurrent en voor degene waarmee hij geen klik heeft. Zijn drie stemmen gaan naar Linda. De tweede man is Mehmet. Zijn drie stemmen gaan naar Baldr net als vorige week. Cemal is de volgende. Hij houdt zich ook vast aan vorige week en gaat vol op Billy. René loopt naar voren en spreekt uit dat hij het eens is met Billy. Een echte Utopiaan moet de grote winnaar worden. Hij vindt dat er de laatste tijd al vieze spelletjes worden gespeeld. Je moet eruit, dat is om veel meer redenen dan je zelf kunt bedenken vertelt hij aan Linda. En geeft dus drie stemmen aan Linda.

Baldr geeft hierna zijn drie stemmen aan Billy, net als de vorige nominaties. Daarna is Bas aan de beurt. Hij geeft zijn drie stemmen aan Madilia, met de uitleg dat zijn maag heen en weer gaat als hij haar ziet. De laatste die stemt is Ivan. Een stem is voor René, omdat hij heel veel doet zonder te overleggen met de groep. De andere twee stemmen gaan naar Demi en Fay. We gaan het spel spelen jongens, let’s go.

Linda neemt het woord over als iedereen geweest is. Tijd om de uitslag door te nemen. Morgen staan René en ik tegenover elkaar. Maak een keuze die bij je past gaat ze verder. Linda heeft dertien stemmen en René heeft er negen. Zij zitten dus in de gevarenzone maar wie van de twee gaat er morgen naar huis?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Mirian at 15:41

    Demi, Fay en Chipp spelen een smerig spelletje met hun drieën. Alle 3 gaven zij Linda 3 stemmen totaal 9 stemmen. Als zij iedere week zo stemmen vind ik het niet eerlijk

    • Heidy at 16:37

      Maar ze mogen toch stemmen op wie ze zelf willen, ze hebben nou eenmaal niets met Linda is ook niet zo verwonderlijk toch. Ik geef ze groot gelijk dat ze dit hebben gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *