Madilia is woest na de nominaties

Madilia is woest na de nominaties

De stemmingen zijn geweest en hierbij is duidelijk geworden dat Linda en René zijn genomineerd. Zodra Linda de uitslag aan de groep medegedeeld heeft gaat Madilia boos naar buiten. Scheldend loopt ze rond, terwijl Linda achter haar aankomt. Linda lijkt rustig en stelt Madilia gerust. Ik ben nog niet weg, dus chill alsjeblieft zegt ze. Madilia lijkt zich hier op haar beurt niets van aan te trekken en blijft over haar toeren. Ik ben aan het trillen voegt ze er nog aan toe. En laat weten dat ze niet begrijpt waarom ze hebben gestemd op haar vriendin. Madilia en Linda laten elkaar hierna met rust.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *