Rienk vraagt de groep nogmaals of hij in Utopia mag blijven als gast

Rienk vraagt de groep nogmaals of hij in Utopia mag blijven als gast

Rienk is een paar weken geleden binnen gekomen in Utopia als gast. Hij heeft aangeven te vertrekken wanneer de finale begint. Toch heeft de groep besloten, ondanks de finale is begonnen, dat Rienk mag blijven in de mini samenleving. Maar net voordat de nominatieronde vandaag begon wilde Rienk nog wat aan de groep vertellen. Hij wil aangeven dat de groep mag bepalen of hij hier mag blijven. En geeft aan dat de bewoners hem deze week kunnen aanspreken. Ik hoor het graag als jullie mij willen zien vertrekken voegt hij er verder aan toe. Ivan gaat hier op in en zegt dat hij Rienk graag in Utopia ziet maar niet wil dat hij mensen beïnvloedt met stemmen. Als ik nog een keer zie dat je dit doet, dan mag je volgende week weg vervolgd hij stellig. Zal Rienk mogen blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *