Linda probeert te berekenen welke genomineerde naar huis wordt gestuurd

Linda probeert te berekenen welke genomineerde naar huis wordt gestuurd

De nominaties zijn net geweest en hieruit is duidelijk geworden dat Linda en René genomineerd zijn. Een van de twee moet morgen Utopia verlaten en Linda wil hier gelijk duidelijkheid over. Ze analyseert samen met Ivan wie Linda erin wil houden. Linda gaat langs bij Cemal om te peilen of hij haar erin wil houden. Cemal geeft hier weinig antwoordt op maar Linda hoopt dat Cemal haar erin wil houden. Ze denkt dat Bas René erin wil houden en dan wordt het zes – zes. Ook Beau gaat volgens Linda haar positieve stem aan René geven. Hierna loopt Linda door naar Ivan die bezig is met het opschrijven van namen. Samen maken zij de balans op. Cemal gaat voor mij, Romy gaat voor mij, Bas en Beau gaan voor René, Baldr weet ik niet somt Linda op. Wie wordt er volgens jou weggestuurd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Els at 17:52

    Waarom Linda ze werkt het harst in utopia ik hoop echt dat zei utopiaan van de eeuw wordt rene is een labiel persoon die de hele tijd in zijn eigen praat en hij draait alles om weg met rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *