Linda stelt Madilia gerust en nog een aantal reacties van na de nominatieronde lees je hier

Linda stelt Madilia gerust en nog een aantal reacties van na de nominatieronde lees je hier

Terwijl Linda met andere bewoners heeft gepraat, heeft Madilia zichzelf even teruggetrokken in Baas Beach. Mokkend zit ze in een stoel als Linda haar komt opzoeken. Ik kan die gezichten even niet aan zien zucht Madilia, doelend op haar mede bewoners die op Linda hebben gestemd. Ze hebben bewezen hoe lelijk ze vanbinnen zijn voegt ze eraan toe. Linda probeert haar gerust te stellen. En vertelt dat ze een berekening gemaakt heeft en zegt dat ze sowieso de drie stemmen van de Demi, Fay en Chipp tegen heeft. Haar gevoel zegt dat Bas en Beau bij hen zullen aansluiten. Volgens haar berekening hangt het allemaal af van Baldr. En wat hij gaat doen is niet zeker. Als dit het is, dan ga ik morgen naar huis maar zover is het nog niet benadrukt ze toch enigszins positief. Maar blij met de situatie is ze niet. Als ik deze week blijf, dan is het volgende week aan eindigt ze veelbelovend.

Ondertussen wordt er nog flink gepraat over de stemronde. Baldr, Billy, Cemal, Ivan, Mehmet en Romy zitten buiten op de schommelbank terwijl ze kletsen over de eliminatie morgen. De uitslag van de nominatie heeft ze duidelijk verrast en niet iedereen weet wat hij of zij morgen gaat doen. Kijk naar wie op dit moment het verdient om nog verder te gaan hier zegt Romy wijs. Ze is er al uit, net als Billy. Baldr vindt het hartstikke lastig want hij kan het met zowel Linda als René goed vinden. Het groepje praat over de sfeer in de loods en merkt op dat deze erg gespannen is. In de loods probeert Fay bij Beau te peilen op wie ze gaat stemmen. Ook zij twijfelt enorm en merkt op dat ze alles even op een rijtje moet zetten voordat ze haar keuze kan maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Corry Weijermans at 18:10

  Rene en Linda zitten op de schopstoel, als ik zou mogen kiezen gaat deze ronde Rene naar huis! Want die kerel doet alles stiekem en zonder overleg. De rekening dat hij stiekem een monteur voor het koffie apparaat heeft laten komen op eigen houtje, daar zullen ze een fikse rekening van gaan krijgen let maar op zeker een paar honderd euro let maar op mijn woorden. Van mij mogen ze volgende week vol op de drieling gaan, en Chipp er als eerste uit sturen, daarna Fay en Demie eruit. Wat zijn die laag aan de grond en alle verhalen die ze verdraaien, en het opstoken om hun plan er doorheen te drukken. Al is het om mensen flink pijn te doen, ze schrikken nergens voor terug de drieling. Als je zo Utopia wil winnen vraag ik me af of je jezelf ooit nog in de spiegel aan kunt kijken. Dit gedrag toont hoe lelijk je bent van karakter en van binnen. Dit gedrag wat nu naar boven komt is nooit meer terug te draaien! Dus zeker morgen Rene eruit!!

  • Heidy at 19:15

   Ik hoop heel erg dat Linda morgen naar huis gaat, zij is juist degene die alles verdraait, de twins zijn eerlijker dan Linda en Madilia bij elkaar. Deze roddeldames doen de hele dag niets anders, zoals ze Beau nadoen en stiekem over haar roddelen. Dan spreekt Beau ze erop aan en dan bieden ze snel hun excuses aan, vinden ze het nog gek dat Beau op hen beiden stemt. Denken ze nou echt dat ze met 1 excuse niet eens gemeend, want ze gaan gewoon door, alles is vergeten en vergeven? Bah verschrikkelijke figuren zijn het. Ik hoop dat de drieling nog lang mogen blijven.
   Ze zijn juist slim om vol op iemand te gaan anders heeft het totaal geen zin om te stemmen. Ik vind Linda en Madilia juist lelijk van binnen en ook van buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *