Cemal en Baldr begrijpen begrijpen dat zij een belangrijke stem hebben tijdens de eliminatie

Cemal en Baldr begrijpen begrijpen dat zij een belangrijke stem hebben tijdens de eliminatie

Morgen belooft het erg spannend te worden tijdens de eliminaties. Want wie wordt er naar huis gestuurd? Genomineerde Linda of René? Baldr en Cemal lopen samen over het Utopia terrein om er even over te praten. Het hangt van onze stem af morgen merkt Cemal op. De twee vinden het hartstikke moeilijk. Dit is een keuze die ik echt niet grappig vind zucht Baldr. De twee mannen kunnen het namelijk allebei goed vinden met zowel Linda en René. Baldr neigt toch meer naar de kant van René maar Cemal lijkt het echt niet te weten. Ik vind het f*cking moeilijk benadrukt hij. Maar

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 20:13

    Die bitch van jou bepaald hoe jij moet zijn cemal, je bent niets en mag niets van dat vals mormel die jou van alles wijs maakt. Wacht maar je komt er nog wel achter dat je familie gelijk heeft

  2. Ruud at 20:10

    Cemal heeft tegen ivan gezet dat hij voor linda gaat stemmen brrr laat zijn vriend dus naar huis gaan, cemal is gewoon erg bang voor ivan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *