Hoe voelt René zich nadat bekend is geworden dat hij in de gevarenzone zit?

Hoe voelt René zich nadat bekend is geworden dat hij in de gevarenzone zit?

Terwijl Linda al druk aan het berekenen is wie op haar gaat stemmen, lijkt René er iets rustiger onder te zijn. Buiten praat hij met Billy. Hij laat aan Billy weten dat hij echt probeert te kijken met welke bewoners hij als laatst over wil blijven. Ik zou je eerder steunen dan tegen je stemmen, omdat ik je steeds meer mag licht hij toe. Billy knikt en merkt op dat het spelletje wat vandaag is gespeeld niet Utopiaans is. Daar ga ik me ver van weghouden vervolgd ze trots.

Wat later praat René ook met Mehmet. Hij vertelt dat Linda op zijn hit list stond en hij hierna niet weet op wie hij moet stemmen. Op dit moment heeft hij daarbij ook wel andere dingen om aan te denken, aangezien hij niet eens weet of hij er volgende week nog is om te stemmen. We zullen morgen eerst afwachten benadrukt hij. René vertelt aan Mehmet dat hij dacht dat het hem koud zou laten, maar dit toch anders blijkt te zijn. Ik voel nu toch die spanning zegt hij. Mehmet begrijpt dit helemaal. Het kan zomaar je laatste dag zijn morgen voegt hij eraan toe. Dan loop ik met een opgeheven hoofd naar buiten sluit René af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 22:50

    Mehmet stemt toch op linda en billy ook cemal IVAN Romy malidia allemaal op linda dus kijken wat Bas gaat doen of beau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *