De bewoners uit Utopia speculeren erop los, gaat René of Linda naar huis?

De bewoners uit Utopia speculeren erop los, gaat René of Linda naar huis?

Linda en René hebben de meeste stemmen gekregen tijdens de nominaties en zij zitten dan ook in de gevarenzone. René heeft zich teruggetrokken in zijn huisje, waar hij de situatie overdenkt. Al pratend in zichzelf vraagt hij zich af wat er morgen zal gebeuren. Mijn gevoel zegt dat ik blijf zegt hij vastberaden.

Ondertussen bespreken Cemal en Ivan op wie Cemal morgen gaat stemmen. Cemal geeft aan zijn keuze te hebben gemaakt. Hij wil in de finale komen met mensen die 100% voor Utopia gaan en daarom zal zijn stem voor Linda zijn. Het tweetal bespreekt ook wat ze kunnen doen om weerstand te bieden tegen het front dat Chipp en de tweeling vormen. We moeten de kop van de draak hebben denkt Ivan.

Romy probeert te midden van al het gespeculeer Linda een hart onder de riem te steken. Linda vindt het erg spannend en kan niet goed voorspellen wat haar morgen te wachten staat. Het komt goed ja zegt Romy lief tegen Linda, waarna ze haar een dikke knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *